Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Huittinen-Sastamala seudulle työmanageria kokoamaan määritellyn toimialan työvoimapankkia ja vuokraamaan tekijöitä asiakasyritysten projekteihin. Päätuotemme on työvoiman vuokrauspalvelu. Muita palveluita ovat rekrytointipalvelu, ulkoistamispalvelu ja työnetsintäpalvelu. Tarjoamme palvelujen tuottamiseen tarvittavan koulutuksen, hallinnollisen ja teknisen tuen sekä kannustavan ja auttavan työyhteisön. Työmanageri voi olla oman erityisalansa osaaja tai pienyrittäjä, jolla on mahdollisuus tehdä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Huittinen asiantuntijatehtävät ja konsultointi Huittinen rekrytointi ja työvoiman välitys Huittinen henkilöstöhallinto ja -kehitys Huittinen musiikki- ja viihdealan tehtävät Huittinen kulttuurialan tehtävät asiantuntijatehtävät ja konsultointi rekrytointi ja työvoiman välitys henkilöstöhallinto ja -kehitys musiikki- ja viihdealan tehtävät Huittinen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmanageri/henkilöstökonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 32700 - Huittinen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa