Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Huittinen-Sastamala seudulle työmanageria kokoamaan määritellyn toimialan työvoimapankkia ja vuokraamaan tekijöitä asiakasyritysten projekteihin. Päätuotemme on työvoiman vuokrauspalvelu. Muita palveluita ovat rekrytointipalvelu, ulkoistamispalvelu ja työnetsintäpalvelu. Tarjoamme palvelujen tuottamiseen tarvittavan koulutuksen, hallinnollisen ja teknisen tuen sekä kannustavan ja auttavan työyhteisön. Työmanageri voi olla oman erityisalansa osaaja tai pienyrittäjä, jolla on mahdollisuus tehdä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rekrytointi ja työvoiman välitys Huittinen asiantuntijatehtävät ja konsultointi Huittinen kulttuurialan tehtävät Huittinen henkilöstöhallinto ja -kehitys Huittinen musiikki- ja viihdealan tehtävät Huittinen rekrytointi ja työvoiman välitys asiantuntijatehtävät ja konsultointi kulttuurialan tehtävät henkilöstöhallinto ja -kehitys musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmanageri/henkilöstökonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 32700 - Huittinen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus