Duunitori suosittelee
Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Huittinen-Sastamala seudulle työmanageria kokoamaan määritellyn toimialan työvoimapankkia ja vuokraamaan tekijöitä asiakasyritysten projekteihin. Päätuotemme on työvoiman vuokrauspalvelu. Muita palveluita ovat rekrytointipalvelu, ulkoistamispalvelu ja työnetsintäpalvelu. Tarjoamme palvelujen tuottamiseen tarvittavan koulutuksen, hallinnollisen ja teknisen tuen sekä kannustavan ja auttavan työyhteisön. Työmanageri voi olla oman erityisalansa osaaja tai pienyrittäjä, jolla on mahdollisuus tehdä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rekrytointi ja työvoiman välitys Huittinen asiantuntijatehtävät ja konsultointi Huittinen kulttuurialan tehtävät Huittinen henkilöstöhallinto ja -kehitys Huittinen musiikki- ja viihdealan tehtävät Huittinen rekrytointi ja työvoiman välitys asiantuntijatehtävät ja konsultointi kulttuurialan tehtävät henkilöstöhallinto ja -kehitys musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmanageri/henkilöstökonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Huittinen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus