Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Huittinen-Sastamala seudulle työmanageria kokoamaan määritellyn toimialan työvoimapankkia ja vuokraamaan tekijöitä asiakasyritysten projekteihin. Päätuotemme on työvoiman vuokrauspalvelu. Muita palveluita ovat rekrytointipalvelu, ulkoistamispalvelu ja työnetsintäpalvelu. Tarjoamme palvelujen tuottamiseen tarvittavan koulutuksen, hallinnollisen ja teknisen tuen sekä kannustavan ja auttavan työyhteisön. Työmanageri voi olla oman erityisalansa osaaja tai pienyrittäjä, jolla on mahdollisuus tehdä lisätyötä ja -ansaintaa hyödyntäen omia verkostojaan. Oletko oman alasi expertti esim. metalliteollisuuden, elintarviketeollisuuden, rakentamisen, taloushallinnon, kaupallisten palveualojen tai terveydenhuollon piiristä. Voit olla työssä tai jo eläkkeellä. Voit tehdä työtä kokopäiväisesti tai osapäiväisesti nykyisen työsi ohessa. Palkka maksetaan provisiona myydyn palvelun tuotosta. Haastattelun yhteydessä esitämme ansaintamallin tarkemmin.
Työmanagerin tehtävässä onnistuu hyvämaineinen ja vuorovaikutustaitoinen henkilö, jolla on oman erikoisosaamisensa lisäksi kokemusta mm. myyntityöstä, työnjohdosta ja peruskäsitys työsuhdeasioista sekä riittävät paikalliset verkostot kunnossa. Kerro missä sinä olet hyvä, miten kokoaisit oman osaajaryhmän ja miten pistäisit porukan töihin.

HR Sata Henkilöstötalo on Porissa toimiva paikallinen ja yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä on noin 20 vuoden kokemus alalta ja haluamme nyt laajentaa ja parantaa palveluamme Satakunnassa ja laajemminkin Länsi-Suomessa.

Web-osoite: http://www.hrsata.fi Työnantaja: HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy Sijainti: 32700 HUITTINEN Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Seppo Kaatranen, tj, Puh: 040 533 7130, seppo.kaatranen@hrsata.fi. www.hrsata.fi Kysy lisää tai kerro minulle tarina siitä miten voisit olla mukana työssämme. Hakemukset: http://www.hrsata.fi/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 32700 HUITTINEN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmanageri/henkilöstökonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 32700 - Huittinen , osoitteessa 32700 HUITTINEN .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa