Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Etelä-Satakunnan alueelle sopimusyrittäjäkumppania tuottamaan henkilöstöpalveluja yrityksille. Päätuote on työvoiman vuokrauspalvelu. Muita palveluita ovat rekrytointipalvelu, ulkoistamispalvelu, työnetsintäpalvelu ja kumppanin osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta myös muut henkilöstöpalvelut. Tarjoamme palvelujen tuottamiseen tarvittavan koulutuksen, oikeudet tarvittaviin ohjelmistoihin, sovitut hallinnolliset palvelut sekä markkinointituen. Työmanageri voi olla oman erityisalansa osaaja ja pienyrittäjä, jolla on mahdollisuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rauma yrittäjä Rauma kulttuurialan tehtävät Rauma kauppiaat ja myymälänhoito Rauma musiikki- ja viihdealan tehtävät Rauma maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kulttuurialan tehtävät kauppiaat ja myymälänhoito musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmanageri-yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus