Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Haemme Etelä-Satakunnan alueelle sopimusyrittäjäkumppania tuottamaan henkilöstöpalveluja yrityksille. Päätuote on työvoiman vuokrauspalvelu. Muita palveluita ovat rekrytointipalvelu, ulkoistamispalvelu, työnetsintäpalvelu ja kumppanin osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta myös muut henkilöstöpalvelut. Tarjoamme palvelujen tuottamiseen tarvittavan koulutuksen, oikeudet tarvittaviin ohjelmistoihin, sovitut hallinnolliset palvelut sekä markkinointituen. Työmanageri voi olla oman erityisalansa osaaja ja pienyrittäjä, jolla on mahdollisuus tehdä lisätyötä ja -ansaintaa hyödyntäen omia verkostojaan. Kysymykseen voi tulla vaikka yksinyrittäjä rakentamisen, muun teollisuuden, palvelujen, taloushallinnon, koulutuksen ja konsultoinnin aloilta. Kokoat oman alasi työtekijäverkoston ja vuokraat tekijöitä asiaksyritysten projekteihin. Vaihtoehtoisesti tehtävä sopii myös esim. eläkkeellä olevalle oman alansa expertille, jolla on vielä verkostot kunnossa ja halu tehdä työmanagerina työtä hieman väljemmällä aikataululla. Tällöin voidaan sopia myös palkkatyösuhteesta kanssamme.
Työmanagerin tehtävässä onnistuu hyvämaineinen ja vuorovaikutustaitoinen henkilö, jolla on oman erikoisosaamisensa lisäksi kokemusta mm. työntekijän palkkaamisesta, esimiestyöstä, työehtosopimusten tulkinnasta ja jolla on riittävät paikalliset verkostot kunnossa.

HR Sata Henkilöstötalo on Porissa toimiva paikallinen ja yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä on noin 20 vuoden kokemus alalta ja haluamme nyt laajentaa ja parantaa palveluamme Satakunnassa ja laajemminkin Länsi-Suomessa.

Web-osoite: http://www.hrsata.fi Työnantaja: HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy Sijainti: 26100 RAUMA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Seppo Kaatranen, tj, Puh: 040 533 7130, seppo.kaatranen@hrsata.fi. www.hrsata.fi Tiedustelut, yhteydenottopyynnöt ja yrittäjätarinat. Hakemukset: seppo.kaatranen@hrsata.fi Lähetä minulle postia ja kerro itsestäsi/yrityksestäsi sekä vahvuuksistasi ja valmiuksista tehdä yhteistyötä. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 26100 RAUMA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmanageri-yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma , osoitteessa 26100 RAUMA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa