Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityksemme, Oy Nit Naval Interior Team Ltd. on Piikkiössä toimiva vuonna 2000 perustettu alansa johtava toimija, joka vastaa loistoristeilijöiden sekä matkustaja-alusten sisustus-, kansi- ja teknisten tilojen kokonaistoimituksista. Tarjoamme palveluja myös offshore- ja rakennusteollisuuteen. Korkealaatuiset kokonaistoimituksemme pitävät sisällään kaikki työvaiheet hankkeen suunnittelusta luovutukseen sekä kohteen jälkihoidon. Pääasiallisia yhteistyökumppaneitamme ovat telakat, varustamot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Turku työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Turku talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmaapäällikköä (LVI-asennus -ja materiaalit), on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut NIT Naval Interior Team Oy Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20240 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa