Duunitori suosittelee
Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään työhön osallistuvaa työnjohtajaa uuteen toimipisteeseemme Perhoon. Haussa pitkäaikainen työsuhde, kilpailukykyisellä palkalla. Latta-Aihio Oy valmistaa kuljetinruuveja ja ruuvikierteitä erilaisiin ruuvikuljettimiin. Työ käsittää sekä hallityöskentelyä kierteiden valmistuksessa että työnjohdollisia tehtäviä. Lisätiedot yrittäjä Markku Peltola 0400 918686. www.latta-aihio.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Perho maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Perho johtajapositiot Perho työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Perho työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työhön osallistuva työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Latta-Aihio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 69950 - Perho .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus