Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään työhön osallistuvaa työnjohtajaa uuteen toimipisteeseemme Perhoon. Haussa pitkäaikainen työsuhde, kilpailukykyisellä palkalla. Latta-Aihio Oy valmistaa kuljetinruuveja ja ruuvikierteitä erilaisiin ruuvikuljettimiin. Työ käsittää sekä hallityöskentelyä kierteiden valmistuksessa että työnjohdollisia tehtäviä. Lisätiedot yrittäjä Markku Peltola 0400 918686. www.latta-aihio.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Perho maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Perho johtajapositiot Perho työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Perho työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Perho .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työhön osallistuva työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Latta-Aihio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 69950 - Perho .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa