Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä hakee työllistymistä tukevien palveluiden palvelualueelle kahteen määräaikaiseen tehtävään työllistymisen tukemisen ammattilaisia.

PAJA 66 on Kuussoten alueella (Alavus, Kuortane, Ähtäri ja Soini), toimiva nuorille ja pitkäaikaistyöttömille suunnattu työpaja, missä työn ja ryhmätoimintojen sekä yksilövalmennuksen avulla tuetaan valmentautujien sosiaalista vahvistumista, työelämäosallisuutta sekä arjen hallintaa. Haemme Ähtärin pajalle Sorvitielle yksilövalmentajan äitiysloman sijaista 2.1.2017 alkaen. Edellytämme hakijalta sosiaali- tai nuorisoalan tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa ohjauksellista osaamista. Sosiaalisen työllistämisen tuntemus on eduksi.

Lisäksi haemme vuoden määräaikaiseen työ- ja yksilövalmentajan tehtävään Paja 66/Soinin Vipupajalle erityisesti puutyön osaajaa, jolla on kykyä sosiaaliseen ohjaukseen. Tehtävä sisältää pajalle työtoimintaan tai muuhun toimenpiteeseen sijoittuvien työtehtävien ohjaamista sekä yksilöllistä elämänhallinnan tukemista ja uravalmennusta. Asiakkaita voi olla myös pajan ulkopuolella. Tehtävä alkaa 2.1.2017. Hakijalta toivomme teknisen työn osaamista, kykyä työtehtävien luomiseen ja niiden ohjaamiseen, suvaitsevaisuutta ja innovatiivista työotetta. Tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempi alan työkokemus katsotaan eduksi.

Työnantaja: Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä Sijainti: Kuulantie 6, 63300 ALAVUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: yksilöohjaaja Julia Taponen, julia.taponen@kuussote.fi, 044 550 1916 ja yksilöohjaaja salla.tapanainen@kuussote.fi, 0400 875 187 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118453/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuulantie 6, 63300 ALAVUS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työ- ja yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alavus , osoitteessa Kuulantie 6, 63300 ALAVUS .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa