Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä hakee työllistymistä tukevien palveluiden palvelualueelle kahteen määräaikaiseen tehtävään työllistymisen tukemisen ammattilaisia. PAJA 66 on Kuussoten alueella (Alavus, Kuortane, Ähtäri ja Soini), toimiva nuorille ja pitkäaikaistyöttömille suunnattu työpaja, missä työn ja ryhmätoimintojen sekä yksilövalmennuksen avulla tuetaan valmentautujien sosiaalista vahvistumista, työelämäosallisuutta sekä arjen hallintaa. Haemme Ähtärin pajalle Sorvitielle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Alavus liikuntapalvelut ja urheiluala Alavus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työ- ja yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alavus .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus