Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus


Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) vastaa Suomen yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan toimintaympäristöstä, työmarkkinoiden toimivuudesta ja työntekijöiden työllistymiskyvystä sekä alueiden kehittymisestä globaalissa taloudessa.

Suotuisa kilpailuympäristö yhdessä tehokkaan työlainsäädännön ja toimivien työmarkkinoiden kanssa on yrityksille merkittävä kilpailukykytekijä. Työelämä- ja markkinaosaston tehtävänä on parantaa yritysten toimintaympäristöä.

Osasto huolehtii kotimaan markkinoiden toimivuudesta osana EU:n sisämarkkinoita, joilla tavarat, palvelut, pääomat ja ihmiset voivat vapaasti liikkua yli kansallisten rajojen. Osasto vastaa muun muassa patenttien ja tavaramerkkien kehittämisestä, myös kirjanpito- ja tilintarkastusasiat sekä kaupparekisteriasiat kuuluvat osaston toimialaan.

Kilpailupolitiikka kattaa yritysten välisen kilpailun ohella myös EU-valtiontukivalvonnan ja julkisten hankintojen kilpailuttamisen. Osastolle kuuluu myös kuluttajapolitiikka ja kuluttajien oikeuksien turvaaminen.

Osastolla on tärkeä rooli työlainsäädännön ja työelämän laadun sekä yritysten yhteiskuntavastuun kehittäjänä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Työ- ja elinkeinoministeriö, Eteläesplanadi 4, 00100 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Työ- ja elinkeinoministeriössä on haettavana ministeriön yhteinen, työelämä- ja markkinaosaston sääntelyn kehittäminen –ryhmään sijoitettu ylitarkastajan
virka 1.12.2016 lukien tai sopimuksen mukaan.

Ylitarkastajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluu vastata säädösten sekä säädösehdotusten yritysvaikutusarvioinnin laadun ja arviointiprosessin kehittämisestä. Tehtäviin kuuluu myös neuvoa ja kouluttaa ministeriöiden lainvalmistelijoita yritysvaikutusarvioiden laatimisessa sekä erityisesti hallinnollisen taakan ja sääntelykustannusten laskennassa, koordinoida lupa- ja ilmoitusmenettelyjen purkua koskevaa työtä ja muita hallinnonalan sekä valtioneuvoston yhteisiä sääntelyn keventämishankkeita.

Ylitarkastajan tehtäviin kuuluu myös yritysten sääntelytaakan vähentämiseen tähtääviä toimia, jotka sisältävät mm. sidosryhmävaikuttamista ja yritysnäkökulman esillä pitämistä sähköisen asioinnin kehittämishankkeissa. Myös EU:n paremman sääntelyn REFIT-ohjelman (Regulatory
fitness and performance) koordinointi sekä kansainvälinen yhteistyö kuuluvat ylitarkastajan tehtäviin.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävä on luonteeltaan varsin itsenäinen ja edellyttää sen vuoksi kokemusta joko suoraan vastaavista sääntelyn keventämishankkeista ja sääntelyn vaikutusarvioinnista tai muusta sellaisesta sääntelyn ja säädösvaikutusten arviointityöstä, joka antaa vastaavat valmiudet. Tehtävä edellyttää myös hyvää hallinnon ja sen toimintatapojen tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä.

Parhaat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys viran tehtäväalueeseen ja kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä valtion virkamiehiltä vaadittava suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Työssä tarvittava kielitaito:
Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän mukaisesti ja nimityksessä on 6 kuukauden koeaika.
Työnantaja: Työ- ja elinkeinoministeriö Sijainti: 00100 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Siitonen Susanna
Hallitusneuvos
Puhelin: 029 50 48932

Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Työ- ja elinkeinoministeriö Y-tunnus 2160307-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Työ- ja elinkeinoministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa