Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista ja palvelualtista lukkoseppää asennus- ja myymälätyöhön. Työtehtävät vaihtelevat perinteisistä mekaanisista ja sähkömekaanisista lukkosepäntöistä kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmien asennuksiin. Myymälä- ja verstastyö kuuluu myös toimenkuvaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyntialan tehtävät Tuusula kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tuusula muut käsityöalan tehtävät Tuusula myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan Lukko Oy Y-tunnus 2070950-0 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukkoseppä / myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan Lukko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus