Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme ammattitaitoista ja palvelualtista lukkoseppää asennus- ja myymälätyöhön. Työtehtävät vaihtelevat perinteisistä mekaanisista ja sähkömekaanisista lukkosepäntöistä kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmien asennuksiin. Myymälä- ja verstastyö kuuluu myös toimenkuvaan.

Web-osoite: http://www.tuusulanlukko.fi Työnantaja: Tuusulan Lukko Oy Sijainti: Hyrylänkatu 6, 04300 TUUSULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Suojasalo Mika, 040-822 0636, mika.suojasalo@tuusulanlukko.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hyrylänkatu 6, 04300 TUUSULA

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan Lukko Oy Y-tunnus 2070950-0 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

982 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

67 000 € 27 %

Liikevoitto-%

7 % 17 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukkoseppä / myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan Lukko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Hyrylänkatu 6, 04300 TUUSULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa