Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista ja palvelualtista lukkoseppää asennus- ja myymälätyöhön. Työtehtävät vaihtelevat perinteisistä mekaanisista ja sähkömekaanisista lukkosepäntöistä kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmien asennuksiin. Myymälä- ja verstastyö kuuluu myös toimenkuvaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyntialan tehtävät Tuusula kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tuusula muut käsityöalan tehtävät Tuusula myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan Lukko Oy Y-tunnus 2070950-0 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukkoseppä / myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan Lukko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.12.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus