Duunitori suosittelee
Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille. Tuusulan kunta hakee uudelleen: Kolsan kouluun opettajaa valmistavan perusopetuksen ryhmään. Virka on avattu uudelleen hakuun. Aikaisemmin lähetetyt hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.7.2017 saakka. Lisätietoja antaa opetuspäällikkö Markus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Tuusula opettajat, lehtorit, professorit Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan kunta Y-tunnus 0131661-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmistavan perusopetuksen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus