Duunitori suosittelee
Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille. Tuusulan kunta hakee uudelleen: Kolsan kouluun opettajaa valmistavan perusopetuksen ryhmään. Virka on avattu uudelleen hakuun. Aikaisemmin lähetetyt hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.7.2017 saakka. Lisätietoja antaa opetuspäällikkö Markus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Tuusula opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan kunta Y-tunnus 0131661-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmistavan perusopetuksen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus