Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tuusula on 38 000 asukkaan hallitusti kasvava, viihtyisä, perheitä tukeva ja turvallinen kunta Helsingin seudulla. Kunnassa työskentelee noin 2 000 eri alojen ammattilaista.

Haemme sosiaali- ja terveystoimialalle

Perheiden ja lastensuojelun sosiaalityöhön vakituista sosiaalityöntekijää

sosiaalipalvelujen tulosalueelle (vak 360022)

Haettavana oleva sosiaalityöntekijä työskentelee ensisijaisesti lastensuojelun avohuollossa lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työtehtäviin kuuluu myös sosiaalihuoltolain mukainen sosiaalityö sekä virka-aikainen lastensuojelun päivystys.

Perheiden ja lastensuojelun tiimiin kuuluu seitsemän sosiaalityöntekijää, joista kaksi vastaa palvelutarpeen arvioinneista ja neljä erityissosiaaliohjaaja sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen työn, jonka tukena toimii moniammatillinen työyhteisö. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, yksilö-, pari- ja tiimityön taitoja ja valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa.

Ensisijainen työpiste sijaitsee Etelä-Tuusulan aluetoimistossa (Hyrylä). Työtä toteutetaan kuitenkin koko Tuusulan alueella (Jokela ja Kellokoski), jonka vuoksi ajokortti on välttämätön.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on kelpoisuusehtolain 272/2005 ja ammattihenkilölain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvän käytännön harjoittelun.

Palkkaus on KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukainen (3279,65 eur/kk).

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Heidi Talvenkorpi .

Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä ennen viran vahvistamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lisäksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom tarkoittama rekisteriote. Hakemus täytetään sähköisiesti ja hakemukseen voi liittää CV:n.

Web-osoite: http://www.tuusula.fi Työnantaja: Tuusulan kunta Sijainti: 04300 TUUSULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: johtava sosiaalityöntekijä Heidi Talvenkorpi 040 314 3392 , Heidi.Talvenkorpi@tuusula.fi . Hakemukset: https://tuusula.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2321 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04300 TUUSULA

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan kunta Y-tunnus 0131661-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula , osoitteessa 04300 TUUSULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa