Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tuusula on 38 000 asukkaan hallitusti kasvava, viihtyisä, perheitä tukeva ja turvallinen kunta Helsingin seudulla. Kunnassa työskentelee noin 2 000 eri alojen ammattilaista.

Haemme sosiaali- ja terveystoimialalle Hyrylän terveysasemalle osa-aikaista puheterapeutin sijaista (vak 260201) 16.11.2016-31.7.2018 tai sopimuksen mukaan.

Psykososiaalisissa palveluissa Hyrylän, Kellokosken ja Jokelan sosiaali- ja terveysasemilla on viisi puheterapeuttia. Työ on pääsääntöisesti alle kouluikäisten lasten, heidän vanhempiensa ja kasvuyhteisönsä kanssa työskentelyä.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden puheterapeuttinen arviointi, ongelmien varhainen tunnistaminen, kuntoutus, lähipiirin ohjaus sekä ennaltaehkäisevä työ. Puheterapia toteutetaan lapsille joko yksilö- tai ryhmäkuntoutuksena. Ammatillista tukea työntekijöille antavat puheterapeuttien tiimityöskentely, koulutukset sekä moniammatilliset työryhmät.

Haemme sijaisuuteen laillistettua puheterapeuttia, mutta huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Asiakastyötaitojen lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti ja rakentavasti yhteistyöverkostoissa.

Sijaisuuden työaika on 50-70%. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja antavat puheterapeutti Reeta Uronen sekä johtava psykologi Susanna.Laitsaari .

Täytä hakemus sähköisesti ja hakemukseen voi liittää CV:n.

Web-osoite: http://www.tuusula.fi Työnantaja: Tuusulan kunta Sijainti: 04300 TUUSULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 16.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: puheterapeutti Reeta Uronen 040 314 3674, reetta.uronen@tuusula.fi sekä johtava psykologi Susanna.Laitsaari 040 314 4148 susanna.laitsaari@tuusula.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04300 TUUSULA

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan kunta Y-tunnus 0131661-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula , osoitteessa 04300 TUUSULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa