Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuusula on 38 000 asukkaan hallitusti kasvava, viihtyisä, perheitä tukeva ja turvallinen kunta Helsingin seudulla. Kunnassa työskentelee noin 2 000 eri alojen ammattilaista. Haemme sosiaali- ja terveystoimialalle Hyrylän terveysasemalle osa-aikaista puheterapeutin sijaista (vak 260201) 16.11.2016-31.7.2018 tai sopimuksen mukaan. Psykososiaalisissa palveluissa Hyrylän, Kellokosken ja Jokelan sosiaali- ja terveysasemilla on viisi puheterapeuttia. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Tuusula psykologia ja psykiatria Tuusula muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan kunta Y-tunnus 0131661-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus