Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuusula - palveleva, kestävästi kehittyvä kotikunta Tuusulan kunnan nuorisopalveluiden alueellinen nuorisotyö hakee joukkoonsa nuoriso-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Nuoriso-ohjaajan työnkuvaan kuuluu muun muassa nuorten osallisuuden edistäminen kunnassa sekä Hyrylän alueen nuorisotyön kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä muiden kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, verkostotyön tuntemusta sekä kykyä työskennellä monenlaisissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tuusula musiikki- ja viihdealan tehtävät Tuusula lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan kunta Y-tunnus 0131661-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa