Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuusula - palveleva, kestävästi kehittyvä kotikunta Tuusulan kunnan nuorisopalveluiden alueellinen nuorisotyö hakee joukkoonsa nuoriso-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Nuoriso-ohjaajan työnkuvaan kuuluu muun muassa nuorten osallisuuden edistäminen kunnassa sekä Hyrylän alueen nuorisotyön kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä muiden kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, verkostotyön tuntemusta sekä kykyä työskennellä monenlaisissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tuusula musiikki- ja viihdealan tehtävät Tuusula lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan kunta Y-tunnus 0131661-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus