Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2face

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuusulan kunnan kuntasuunnittelu hakee kaavasuunnittelijaa. Etsimme luovaa ja kehittämishaluista kaavasuunnittelijaa mielenkiintoisten tehtävien pariin. Tehtävänkuvaa voidaan muokata hakijan osaamisen perusteella painottaen asemakaavojen laatimista tai lupavalmistelua. Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva alan korkea- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto ja kokemusta alan ammattitehtävistä. Arvostamme yhteistyökykyä, asemakaavojen- ja suunnittelutarveratkaisujen sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan kunta Y-tunnus 0131661-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaavasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus