Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Voidaksemme vastata tulevaisuuden haasteisiin tarvitsemme lisää osaavaa henkilökuntaa: RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKO Tehtäviisi kuuluvat: - kuorma-autojen ja perävaunujen huollot sekä korjaukset - vaihtelevasti työkeikkoja eripuolille pk-seutua Tehtävässä menestyminen edellyttää: - kokemusta kunnossapito- ja huoltotöistä - joustavuutta ja huolellisuutta -suomen kielen taitoa - kykyä itsenäiseen työskentelyyn - asiakaspalveluhenkisyyttä Tehtävä vaatii C -luokan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tuusula asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusulan Autohuolto Oy Y-tunnus 2183730-1 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet Tuusulan Autohuolto Laine P, Raspi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusulan Autohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus