Duunitori suosittelee
Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lukion ja yhtenäiskoulun rehtorin tehtäviin kuuluu myös sivistystoimen toimialajohtajan tehtävät. Hakuaikaa on jatkettu. Rehtorin työn tukena työskentelee apulaisrehtori, joka keskittyy perusopetukseen, mutta voi joutua sijaistamaan rehtoria lukiossa. Apulaisrehtorin tehtävä on täytetty määräaikaisena 31.7.2017 saakka. Asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista määritellään rehtorin kelpoisuusvaatimukset: 1) ylempi korkeakoulututkinto; 2) tässä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Tuusniemi opetusalan esimies- ja johtotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tuusniemen kunta Y-tunnus 0173128-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukion ja yhtenäiskoulun rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusniemen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus