Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

T.R.Björkbom-Trading Oy

Lauttasaari (00200)

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Lukion ja yhtenäiskoulun rehtorin tehtäviin kuuluu myös sivistystoimen toimialajohtajan tehtävät. Hakuaikaa on jatkettu.

Rehtorin työn tukena työskentelee apulaisrehtori, joka keskittyy perusopetukseen, mutta voi joutua sijaistamaan rehtoria lukiossa. Apulaisrehtorin tehtävä on täytetty määräaikaisena 31.7.2017 saakka.

Asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista määritellään rehtorin kelpoisuusvaatimukset:

1) ylempi korkeakoulututkinto;

2) tässä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus;

3) riittävä työkokemus opettajan tehtävissä; sekä

4) opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, vähintään 15 opintoviikon laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.

Eduksi katsotaan kokemus lukiossa työskentelystä. Lisäksi arvostamme kokemusta sähköisten oppimisympäristöjen kehittämisestä ja muuta ICT-osaamista.

Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakemukseen voi liittää oman palkkatoivomuksen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Virkaan aikaisemmin hakeneet huomioidaan ilman eri hakemusta.

Lisätietoja antaa vs. kunnanjohtaja Jari Tuononen, puh. 044 720 9036 tai jari.tuononen@tuusniemi.fi.

Työnantaja: Tuusniemen kunta Sijainti: Keskitie 22, 71200 TUUSNIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vs. kunnanjohtaja Jari Tuononen, puh. 044 720 9036 tai jari.tuononen@tuusniemi.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/116726/fi_FI Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskitie 22, 71200 TUUSNIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Tuusniemen kunta Y-tunnus 0173128-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukion ja yhtenäiskoulun rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tuusniemen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusniemi , osoitteessa Keskitie 22, 71200 TUUSNIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa