Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei toimintaterapeutti, etsitkö uutta työpaikkaa? Nyt voit hypätä kyytiimme Lapin Aluekeskukseen Rovaniemelle!

Oletko jo pitkään halunnut vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ansiotasoosi? Haluaisitko jatkokouluttaa itseäsi joko Suomessa tai ulkomailla? Toivoisitko pääseväsi osaksi eri alan ammattilaisista koostuvaa, innovatiivisesti toimivaa valtakunnallista verkostoa, joka hyödyntää uutta tutkimusta ja teknologiaa ennakkoluulottomasti? Haluatko keskittyä asiakastyöhön täysillä? Meillä tämä kaikki on mahdollista.

Etsimme Lapin aluekeskukseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen toimintaterapeutteja. Meillä on tarjolla iloisen ja innokkaan valtakunnallisen toimintaterapeuttien tiimin tuki ja osaaminen terapian tueksi. Lisäksi sinulla on käytössäsi valtakunnallinen osaajien verkosto, josta löytyy kollegiaalista tukea joka lähtöön. Työntekijältämme odotamme ammatillisen osaamisen lisäksi erityisesti itsenäistä, innokasta ja inhimillistä työotetta. Me puolestamme tarjoamme joka elämäntilanteisiin joustavan työnantajan, innostavan työilmapiirin, parhaimman työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan hyvillä työsuhde-eduilla.

Oletpa konkari tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle tuen uran eri vaiheisiin. Tutoris tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä perustyön tekemiseen, kehittää osaamista jatkuvasti, hyvät ajanmukaiset työvälineet ja laajan kollegiaalisen tukiverkon ympäri Suomea. Lisäksi tyhy-tarjottimemme ja TutorisOsaamo tarjoaa sinulle tukea jokaiseen työhetkeen. Tutoris on myös palkittu perheystävällisenä työpaikkana vuonna 2015

Kysy lisää:
Sari Marttila,
Toimintaterapeutti
040 528 9800
sari.marttila@tutoris.fi

Hilkka Kekkonen
Puheterapeutti, tiiminvetäjä
044 561 6028
hilkka.kekkonen@tutoris.fi

Arja Kangas
aluejohtaja
044 560 4794
arja.kangas@tutoris.fi

Lue lisää:
http://www.tutoris.fi/tyopaikat/tutoris-tyonantajana.html
http://www.tutoris.fi/tyopaikat/toimintaterapeutti-jonna-tutuksi.html

Web-osoite: http://www.tutoris.fi Työnantaja: Tutoris Oy Sijainti: Kaupppakatu 13B37, 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian Yhteystiedot: Arja Kangas Aluejohtaja arja.kangas@tutoris.fi 044 560 4794 Ilmoitus jätetty: 19.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaupppakatu 13B37, 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Tutoris Oy Y-tunnus 1844559-3 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet Logopedics Pro Communication

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 995 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

44 000 € -89 %

Henkilöstö

131 29

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Tutoris Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Kaupppakatu 13B37, 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa