Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei toimintaterapeutti, etsitkö uutta työpaikkaa? Nyt voit hypätä kyytiimme Lapin Aluekeskukseen Rovaniemelle!

Oletko jo pitkään halunnut vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ansiotasoosi? Haluaisitko jatkokouluttaa itseäsi joko Suomessa tai ulkomailla? Toivoisitko pääseväsi osaksi eri alan ammattilaisista koostuvaa, innovatiivisesti toimivaa valtakunnallista verkostoa, joka hyödyntää uutta tutkimusta ja teknologiaa ennakkoluulottomasti? Haluatko keskittyä asiakastyöhön täysillä? Meillä tämä kaikki on mahdollista.

Etsimme Lapin aluekeskukseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen toimintaterapeutteja. Meillä on tarjolla iloisen ja innokkaan valtakunnallisen toimintaterapeuttien tiimin tuki ja osaaminen terapian tueksi. Lisäksi sinulla on käytössäsi valtakunnallinen osaajien verkosto, josta löytyy kollegiaalista tukea joka lähtöön. Työntekijältämme odotamme ammatillisen osaamisen lisäksi erityisesti itsenäistä, innokasta ja inhimillistä työotetta. Me puolestamme tarjoamme joka elämäntilanteisiin joustavan työnantajan, innostavan työilmapiirin, parhaimman työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan hyvillä työsuhde-eduilla.

Oletpa konkari tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle tuen uran eri vaiheisiin. Tutoris tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä perustyön tekemiseen, kehittää osaamista jatkuvasti, hyvät ajanmukaiset työvälineet ja laajan kollegiaalisen tukiverkon ympäri Suomea. Lisäksi tyhy-tarjottimemme ja TutorisOsaamo tarjoaa sinulle tukea jokaiseen työhetkeen. Tutoris on myös palkittu perheystävällisenä työpaikkana vuonna 2015

Kysy lisää:
Sari Marttila,
Toimintaterapeutti
040 528 9800
[email protected]

Hilkka Kekkonen
Puheterapeutti, tiiminvetäjä
044 561 6028
[email protected]

Arja Kangas
aluejohtaja
044 560 4794
[email protected]

Lue lisää:
http://www.tutoris.fi/tyopaikat/tutoris-tyonantajana.html
http://www.tutoris.fi/tyopaikat/toimintaterapeutti-jonna-tutuksi.html

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaupppakatu 13B37, 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Tutoris Oy Y-tunnus 1844559-3 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet Logopedics Pro Communication

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 995 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

44 000 € -89 %

Henkilöstö

131 29

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Tutoris Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Kaupppakatu 13B37, 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus