Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei toimintaterapeutti! Tule mukaan Kainuun tiimiin, Tutoriksen kasvavaan ja kehittyvään asiantuntijajoukkoon kehittämään Tutoriksen toimintaterapiapalveluja Kainuuseen.

Oletko jo pitkään halunnut vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ansiotasoosi? Haluaisitko jatkokouluttaa itseäsi joko Suomessa tai ulkomailla? Toivoisitko pääseväsi osaksi eri alan ammattilaisista koostuvaa, innovatiivisesti toimivaa valtakunnallista verkostoa, joka hyödyntää uutta tutkimusta ja teknologiaa ennakkoluulottomasti? Tutoriksella tukenasi on iso valtakunnallinen toimintaterapeuttitiimi ja saat kattavan kaksivaiheisen perehdytyksen sekä jatkuvan tuen työhösi.

Etsimme Kainuun aluekeskukseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen toimintaterapeuttia. Meillä on tarjolla iloisen ja innokkaan valtakunnallisen toimintaterapeuttien tiimin tuki ja osaaminen terapian tueksi. Sinulla on käytössäsi laaja osaajien verkosto, josta löytyy kollegiaalista tukea joka lähtöön. Työntekijältämme odotamme ammatillisen osaamisen lisäksi erityisesti itsenäistä, innokasta ja inhimillistä työotetta. Me puolestamme tarjoamme joka elämäntilanteisiin joustavan työnantajan, innostavan työilmapiirin, parhaimman työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan hyvillä työsuhde-eduilla. Pääset mukaan kokeneen puheterapeuttitiimimme kanssa kehittämään moniammatillista kuntoutusta ja toimintaamme Kainuun alueella.

Oletpa konkari tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle tuen uran eri vaiheisiin. Tutoris tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä perustyön tekemiseen, kehittää osaamista jatkuvasti, hyvät ajanmukaiset liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet ja laajan kollegiaalisen tukiverkon ympäri Suomea. Työhyvinvoinnistasi pidetään erityistä huolta mm. Smartumeiden, työaikaliikunnan ja tyhy-hankkeiden avulla. Olemme saaneet myös valtakunnallista tunnustusta perheystävällisenä työpaikkana.

Kysy lisää:
Hannele Talman,
Tiiminvetäjä, puheterapeutti,
044 561 6030
hannele.talman@tutoris.fi

Arja Kangas
Aluejohtaja, puheterapeutti,
044 560 4794
arja.kangas@tutoris.fi

Lue lisää:
http://www.tutoris.fi/tyopaikat/tutoris-tyonantajana.html

Web-osoite: http://www.tutoris.fi Työnantaja: Tutoris Oy Sijainti: Kauppakatu 31L1, 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arja Kangas, arja.kangas@tutoris.fi Hannele Talman, hannele.talman@tutoris.fi Yhteydenotot ja hakemukset ensisijaisesti sähköpostilla Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 31L1, 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Tutoris Oy Y-tunnus 1844559-3 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet Logopedics Pro Communication

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 995 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

44 000 € -89 %

Henkilöstö

131 29

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Tutoris Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani , osoitteessa Kauppakatu 31L1, 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa