Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei puheterapeutti, tule mukaan Lapin tiimiin, Tutoriksen kasvavaan ja kehittyvään asiantuntijajoukkoon!

Oletko jo pitkään halunnut vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ansiotasoosi? Haluaisitko jatkokouluttaa itseäsi joko Suomessa tai ulkomailla? Toivoisitko pääseväsi osaksi eri alan ammattilaisista koostuvaa, innovatiivisesti toimivaa valtakunnallista verkostoa, joka hyödyntää uutta tutkimusta ja teknologiaa ennakkoluulottomasti? Tutoriksella tukenasi on iso valtakunnallinen puheterapeuttitiimi ja saat kattavan kaksivaiheisen perehdytyksen sekä jatkuvan tuen työhösi.

Etsimme Lapin aluekeskukseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen puheterapeutteja. Meillä on tarjolla iloisen ja innokkaan valtakunnallisen puheterapeuttien tiimin tuki ja osaaminen terapian tueksi. Sinulla on käytössäsi laaja osaajien verkosto, josta löytyy kollegiaalista tukea joka lähtöön. Työntekijältämme odotamme ammatillisen osaamisen lisäksi erityisesti itsenäistä, innokasta ja inhimillistä työotetta. Me puolestamme tarjoamme joka elämäntilanteisiin joustavan työnantajan, innostavan työilmapiirin, parhaimman työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan hyvillä työsuhde-eduilla

Oletpa konkari tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle tuen uran eri vaiheisiin. Tutoris tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä perustyön tekemiseen, kehittää osaamista jatkuvasti, hyvät ajanmukaiset liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet ja laajan kollegiaalisen tukiverkon ympäri Suomea. Työhyvinvoinnistasi pidetään erityistä huolta mm. Smartumeiden, työaikaliikunnan ja tyhy-hankkeiden avulla. Olemme saaneet myös valtakunnallista tunnustusta perheystävällisenä työpaikkana.

Kysy lisää:
Sari Marttila,
Toimintaterapeutti, Lapin aluekeskus,
040 528 9800
sari.marttila@tutoris.fi

Hilkka Kekkonen,
Tiiminvetäjä, puheterapeutti,
044 561 6028
hilkka.kekkonen@tutoris.fi

Arja Kangas
Aluejohtaja, puheterapeutti,
044 560 4794
arja.kangas@tutoris.fi

Lue lisää:
http://www.tutoris.fi/tyopaikat/puheterapeutti-johanna-tutuksi.html
http://www.tutoris.fi/tyopaikat/tutoris-tyonantajana.html

Web-osoite: http://www.tutoris.fi Työnantaja: Tutoris Oy Sijainti: Kansankatu 13B37, 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arja Kangas Aluejohtaja 0445604794 arja.kangas@tutoris.fi Hilkka Kekkonen Puheterapeutti, tiiminvetäjä 044 561 6028 hilkka.kekkonen@tutoris.fi Yhteydenotot / hakemukset ensisijaisesti sähköpostilla. Ilmoitus jätetty: 19.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kansankatu 13B37, 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Tutoris Oy Y-tunnus 1844559-3 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet Logopedics Pro Communication

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 995 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

44 000 € -89 %

Henkilöstö

131 29

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Tutoris Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Kansankatu 13B37, 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus