Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Hei puheterapeutti, etsitkö uutta työpaikkaa? Nyt voit hypätä kyytiimme Pohjois-Pohjanmaan aluekeskuksen Reissu-tiimiin Ouluun!

Oletko jo pitkään halunnut vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ansiotasoosi? Haluaisitko jatkokouluttaa itseäsi joko Suomessa tai ulkomailla? Toivoisitko pääseväsi osaksi eri alan ammattilaisista koostuvaa, innovatiivisesti toimivaa valtakunnallista verkostoa, joka hyödyntää uutta tutkimusta ja teknologiaa ennakkoluulottomasti? Haluatko keskittyä asiakastyöhön täysillä? Meillä tämä kaikki on mahdollista.

Etsimme Pohjois-Pohjanmaan aluekeskukseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen puheterapeutteja. Meillä on tarjolla iloisen ja innokkaan puheterapeuttien tiimin tuki ja osaaminen terapian tueksi. Lisäksi sinulla on käytössäsi valtakunnallinen osaajien verkosto, josta löytyy kollegiaalista tukea joka lähtöön. Työntekijältämme odotamme ammatillisen osaamisen lisäksi erityisesti itsenäistä, innokasta ja inhimillistä työotetta. Me puolestamme tarjoamme joka elämäntilanteisiin joustavan työnantajan, innostavan työilmapiirin, parhaimman työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan hyvillä työsuhde-eduilla.

Oletpa konkari tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle tuen uran eri vaiheisiin. Tutoris tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä perustyön tekemiseen, kehittää osaamista jatkuvasti, hyvät ajanmukaiset työvälineet ja laajan kollegiaalisen tukiverkon ympäri Suomea. Lisäksi tyhy-tarjottimemme ja TutorisOsaamo tarjoaa sinulle tukea jokaiseen työhetkeen. Tutoris on myös palkittu perheystävällisenä työpaikkana vuonna 2015.

Kysy lisää:
Hilkka Kekkonen.
puheterapeutti, tiiminvetäjä,
044 561 6028
hilkka.kekkonen@tutoris.fi

Arja Kangas,
aluejohtaja, puheterapeutti,
044 560 4794
arja.kangas@tutoris.fi

Tutustu meihin osoitteessa www.tutoris.fi

Web-osoite: http://www.tutoris.fi Työnantaja: Tutoris Oy Sijainti: Kajaaninkatu 15, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arja Kangas, arja.kangas@tutoris.fi 044 560 4794 Hilkka Kekkonen, hilkka.kekkonen@tutoris.fi 044 561 6028 Hakemukset: sähköpostilla osoitteeseen arja.kangas@tutoris.fi Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kajaaninkatu 15, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Tutoris Oy Y-tunnus 1844559-3 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet Logopedics Pro Communication

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 995 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

44 000 € -89 %

Henkilöstö

131 29

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Tutoris Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kajaaninkatu 15, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa