Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oy Hedengren Security Ab on Suomen johtavia turvallisuusjärjestelmätoimittajia. Järjestelmätoimitukset kattavat yksittäiset laiteratkaisut ja turvallisuusjärjestelmien integroidut kokonaisuudet kameravalvonta-, murtohälytys-, kulunvalvonta-, henkilöturva-, viestintä-, sekä palo- ja turvavalojärjestelmissä. Toimitamme kiinteistöjen kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja monipuolisesti mm. julkishallintoon, kaupan alalle, pankkisektorille sekä teollisuuteen. Oy Hedengren Security Ab:lla on asiakkaita ja yhteistyökumppaneita palvelevat myyntikonttorit Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Norjassa. Oy Hedengren Security Ab kuuluu 1918 perustettuun Hedengren-konserniin.

Haemme Hämeenlinnan talousalueella toimivaan LL-Tele-yksikköömme ammattitaitoista

TURVAJÄRJESTELMÄASENTAJAA/LUKKOSEPPÄÄ

monipuolisiin ja itsenäisiin turvajärjestelmien sekä Iloq-lukitusjärjestelmien asennus-, huolto-, ylläpito- ja käyttöönottotehtäviin. Kokemus kytkentä- ja asennustöistä, PC:n käytön hyvä hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat eduksi työtehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Tunnettujen omien tuotemerkkiemme kuten mm. HHL-rikosilmoitus, Hedsam-kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien sekä Iloq-lukitusjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme oman auton käyttöä työtehtävien hoitamisessa.

Web-osoite: http://www.hedengrensecurity.fi Työnantaja: Hedengren Security Oy Ab Sijainti: 14200 TURENKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa johtaja Kaarin Laakso puhelimitse 0207 638 498 varmimmin 17.10.-18.10.2016. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi 28.10.2016 mennessä otsikolla "Turvajärjestelmäasentaja/lukkoseppä" osoitteeseen security2016@hedengren.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 14200 TURENKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Turvajärjestelmäasentaja/lukkoseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Hedengren Security Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 14200 - Janakkala , osoitteessa 14200 TURENKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa