Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oy Hedengren Security Ab on Suomen johtavia turvallisuusjärjestelmätoimittajia. Järjestelmätoimitukset kattavat yksittäiset laiteratkaisut ja turvallisuusjärjestelmien integroidut kokonaisuudet kameravalvonta-, murtohälytys-, kulunvalvonta-, henkilöturva-, viestintä-, sekä palo- ja turvavalojärjestelmissä. Toimitamme kiinteistöjen kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja monipuolisesti mm. julkishallintoon, kaupan alalle, pankkisektorille sekä teollisuuteen. Oy Hedengren Security Ab:lla on asiakkaita ja yhteistyökumppaneita palvelevat myyntikonttorit Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Norjassa. Oy Hedengren Security Ab kuuluu 1918 perustettuun Hedengren-konserniin.

Haemme valtakunnallisesti toimivaan Service & After Sales -yksikköömme ammattitaitoista

TURVAJÄRJESTELMÄASENTAJAA

monipuolisiin ja itsenäisiin turvajärjestelmien asennus-, huolto-, ylläpito- ja käyttöönottotehtäviin Keski-Suomen (Kuopio-Jyväskylä) alueelle. Kokemus kytkentä- ja asennustöistä, PC:n käytön hyvä hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat eduksi työtehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Tunnettujen tuotemerkkiemme kuten mm. HHL-rikosilmoitus, Hedsam-kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme oman auton käyttöä työtehtävien hoitamisessa.

Web-osoite: http://www.hedengrensecurity.fi Työnantaja: Hedengren Security Oy Ab Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa johtaja Kaarin Laakso puhelimitse 0207 638 498 varmimmin 17.10.-18.10.2016. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi 28.10.2016 mennessä otsikolla "Turvajärjestelmäasentaja, Keski-Suomi" osoitteeseen security2016@hedengren.fi. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Turvajärjestelmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Hedengren Security Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa