Duunitori suosittelee
viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun Teräskaluste Oy hakee kolmea ohutlevyseppää/ moniosaajaa vakituiseen työsuhteeseen, rekrytointikoulutuksen kautta, kurssin numero 668997. Kouluttajana toimii EduNord Oy yhteistyössä TEAK Oy:n kanssa. Yrityksen verkkosivut: http://www.turunteraskaluste.fi/ Koulutuksen kesto: 4 kuukautta Pääsyvaatimuksena hyvä lähtötason koulutus tai kokemus tehtävään -Metallialan peruskoulutus -Työkokemusta metallialan työtehtävistä -Kyky itsenäiseen työskentelyyn -Teknisten piirroksien lukutaitoa -Materiaali ja työstötuntemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku puu- ja metallialan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun Teräskaluste Oy Y-tunnus 1535702-9 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohutlevyseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Teräskaluste Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus