Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseen lvi-asentajaa. Tehtäviin kuuluu: hanojen korjaukset ja vaihdot, wc-pyttyjen korjaukset ja vaihdot, viemärien rassaukset yms. Asiakkainamme ovat eri taloyhtiöt Turun talousalueella. Työssä tarvitaan vähintään B-luokan ajokorttia. Työ on pääasiassa putkityötä, mutta tarvittaessa valittavan henkilön täytyy osallistua myös muuhun kiinteistöhuolto työhön. Hakijalta edellytetään sujuvaa Suomen kielen taitoa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Turku LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun Tehohuolto Oy Y-tunnus 2025873-8 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Tehohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20380 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa