Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Lounais-Suomen Avustajakeskus/TSLY ry välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Avustajan valinnasta päättää työnantaja itse.

Vuonna -42 syntynyt mies etsii itselleen avustajaa. Työtehtäviin kuuluu mm. kaikissa päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, asiakas on liikuntakyvytön. Työ sisältää täten myös nostoja ja siirtoja, näissä apuna on kuitenkin nostolaite. Työaika on arkisin klo 8-22 välillä, kaksivuorotyötä. Avustajalla olisi hyvä olla kokemusta entuudestaan avustajan työstä. Asiakkaalla on taloudessa koira ja kissa. Työaika on 38,25h/vko.

Web-osoite: http://www.avustajakeskus.fi Työnantaja: Turun seudun lihastautiyhdistys ry Sijainti: 23200 VINKKILÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Martti Erkkilä p. 045-1111510 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 23200 VINKKILÄ

Yritystiedot

Toiminimi turun seudun lihastautiyhdistys Y-tunnus 0747670-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Turun seudun lihastautiyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23200 - Vehmaa , osoitteessa 23200 VINKKILÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa