Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lounais-Suomen Avustajakeskus/TSLY ry välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Yhteyshenkilönä toimii Avustajakeskuksen työntekijä mutta avustajan valinnasta päättää työnantaja itse.

Nuori vuonna -96 syntynyt mies etsii rempseää, reipasta ja luotettavaa avustajaa. Liikkumisen apuvälineenä asiakkaalla on pyörätuoli, asiakas pystyy itse avustamaan jonkin verran siirroissa. Työtehtäviin kuuluu kaikissa päivittäisissä toimissa avustaminen sekä asiointikäynneillä avustaminen. Avustajan tulisi olla työhönsä sitoutuva, ja ehdottoman luotettava, liikunnallisuuskaan ei ole pahitteeksi. Avustajalta toivotaan myös joustavuutta työaikojen suunnittelussa, työaika on n. 35h/vko.

Web-osoite: http://www.avustajakeskus.fi Työnantaja: Turun seudun lihastautiyhdistys ry Sijainti: 20540 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset sähköpostitse sari.nikula@avustajakeskus.fi. VIITE TU534. Tutustu www.avustajakeskus.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20540 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi turun seudun lihastautiyhdistys Y-tunnus 0747670-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Turun seudun lihastautiyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20540 - Turku , osoitteessa 20540 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa