Duunitori suosittelee
Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Lounais-Suomen Avustajakeskus/TSLY ry välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Yhteyshenkilönä toimii Avustajakeskuksen työntekijä mutta avustajan valinnasta päättää työnantaja itse.

Liikuntavammainen nuorehko nainen etsii avustajaa. Työtuntimäärä on max 80h/kk, sijoittuen keskimäärin 3:lle päivälle. Työaika n. 6 tuntia kerrallaan, vaihtelee vähän menojen mukaan, mutta pääsääntöisesti alkaa klo 9-13. Työtehtävinä on päivittäinen taloudenhoito; mm. pyykkien pesemistä, siivousta ym. Avustajan toivotaan tulevan toimeen myös lasten kanssa, koska perheessä on pieni poika, ja avustajan työhön liittyy myös hänen hoitoa. Lisäksi avustajalla olisi hyvä olla ajokortti. Perheen lemmikkeinä on koira, kani ja käärme.
Työ alkaa tammikuussa 2017

Web-osoite: http://www.avustajakeskus.fi Työnantaja: Turun seudun lihastautiyhdistys ry Sijainti: 21350 ILMARINEN Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Tammikuussa 2017 Yhteystiedot: Hakemukset sähköpostitse sari.nikula@avustajakeskus.fi. VIITE LI180. Tutustu www.avustajakeskus.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21350 ILMARINEN

Yritystiedot

Toiminimi turun seudun lihastautiyhdistys Y-tunnus 0747670-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Turun seudun lihastautiyhdistys ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21350 - Lieto , osoitteessa 21350 ILMARINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa