Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lounais-Suomen Avustajakeskus/TSLY ry välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Yhteyshenkilönä toimii Avustajakeskuksen työntekijä mutta avustajan valinnasta päättää työnantaja itse.

Haetaan avustajaa mukavalla rivitaloalueella asuvalle aivovamman saaneelle naiselle. Työnkuvaan kuuluu mm. kodinhoidollisia tehtäviä, asiointikäynnit sekä niissä avustaminen. Mahdollisesti myös jonkinmoista harrastustoimintaa esim. kävelyllä käyntiä. Toiveena savuton elämänkokemusta omaava avustaja, joka pitäisi lapsista (työnantajalla on pieni lapsi kotona). Avustajan toivotaan olevan liikkeissään ja puheissaan rauhallinen ja työnantajaa kannustava. Asiakkaalla on myös kaksi suloista pientä koiraa. Työajat pääsääntöisesti arkena aamuisin alkaen klo 7-7.30, satunnaisesti viikonloppuaamuisin. Työvuoron kesto 4-7h/pvä. Oma auto eduksi, mutta Fölillä pääsee lähelle.

Web-osoite: http://www.avustajakeskus.fi Työnantaja: Turun seudun lihastautiyhdistys ry Sijainti: 21360 LIETO AS Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Hakemukset sähköpostitse avustajakeskus@avustajakeskus.fi VIITE LI141 mukaan. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21360 LIETO AS

Yritystiedot

Toiminimi turun seudun lihastautiyhdistys Y-tunnus 0747670-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Turun seudun lihastautiyhdistys ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21360 - Lieto , osoitteessa 21360 LIETO AS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa