Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on Piispanristillä toimiva piharakennusalan töihin sekä alan tuotteiden myyntiin erikoistunut perheyritys. Tarvitsemme tulevalle kaudelle 2017 reipasta ja vastuuntuntoista työntekijää. Etsimme joukkoomme MYYNTINEUVOTTELIJAA. Työnkuvaan kuuluu piharakennusalan tuotteiden myynti, tilausten käsittely sekä kuormien lastaaminen asiakkaille. Edellytämme hakijalta itsenäiseen työskentelyyn vaadittavaa ammattitaitoa, kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kaarina myyntialan tehtävät Kaarina .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy Y-tunnus 0598600-8 Toimiala Katujen ja teiden puhtaanapito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus