Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Avainasiakaspäällikkö, Puuteollisuus

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Regional Business Manager

Adecco Finland

Helsinki

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Loimaan ravintolamaailmaan KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2016 asti. Työtä on 111 tuntia kolmessa viikossa.Oletko Sinä?- keittiön ammattilainen, jonka tärkein päämäärä on valmistaa asiakkaalle herkullista ruokaa, kaunista esillepanoa unohtamatta- esimies, joka ymmärtää työnsä taloudelliset vaikutukset (kate, hävikki)- positiivinen persoona, jonka hymy näkyy ja tarttuu työkaveriin sekä asiakkaaseen- porukan tsemppaaja, joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Punkalaidun ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Marttila ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Oripää ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Humppila ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Huittinen ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Somero ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Ypäjä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pöytyä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Säkylä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Loimaa päällikkötason positiot Punkalaidun päällikkötason positiot Marttila päällikkötason positiot Oripää päällikkötason positiot Humppila päällikkötason positiot Huittinen päällikkötason positiot Somero päällikkötason positiot Ypäjä päällikkötason positiot Pöytyä päällikkötason positiot Säkylä päällikkötason positiot Loimaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Punkalaidun ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Marttila ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oripää ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Humppila ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Huittinen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Somero ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ypäjä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pöytyä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Säkylä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Loimaa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät päällikkötason positiot ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun Osuuskauppa Y-tunnus 0142122-9 Toimiala Itsepalvelutavaratalot (yli 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet Uno Grande, EG-Klubi, Pub Ellie, Runostuoppi, Aninkaisten Kotileipomo ja Oluttupa, Juhana Herttuan Kellari, Ravintola Mandarin, Ravintola Oregon, Easy Dreams, Ravintola Wallis, Ravintola Kirsta, Kalkas Bar, Hotel Socis Turku, Vähäväkiset, Juhana Herttuan Hovipidot, Turun Linnan Hovipidot, Kauppa- ja Vapaa-ajankeskus Harlekiini, Turun Quick, Grand Hotel Hamburger Börs, Hamburger Hof, Cafe Francaise, Brasserie Valtin, Hotel City Börs, Big Life, Cafe Gallia, Keskiaikaiset Rahvaanpidot, Juhana Herttuan Kellarinpidot, Rahvaanpidot, Juhana Herttuan Pidot, Ravintola Samppalinna, Ravintola Teini, Börs Catering, Public House Erik, Rico Deli, Ravintola & Cafe Burgerpizz, Ravintola Diner, Shamrock Cafe, Cafe Restaurant Omena, à la börs, Bremer Bar.Kitchen, TOK-yhtymä, Oscar's Turku, Oscar's bar, Sir Oscar, Oscar's á la Börs, Harry's bar Turku, Räntmestari, Kurssi- ja Lomakeskus, Kiinteistö Future, Kiinteistö Ässä, Kaarinan Auranlaakso, Loimaan Kauppakeskus, Loimaan Aleksi, Loimaan Automobiili, Taco Bar, Mylly Raisio, Red Hot Chilis, restaurant, Turku, Restaurant F.Benelli's, Restaurant Frank Benelli's, Restaurant House of Dance

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiön vuoropäällikkö Loimaan ravintolamaailmaan, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Osuuskauppa. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus