Duunitori suosittelee
Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Projektimyyjä, tarjouslaskija

Inlook Oy

Helsinki

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Loimaan ravintolamaailmaan KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2016 asti. Työtä on 111 tuntia kolmessa viikossa.Oletko Sinä?- keittiön ammattilainen, jonka tärkein päämäärä on valmistaa asiakkaalle herkullista ruokaa, kaunista esillepanoa unohtamatta- esimies, joka ymmärtää työnsä taloudelliset vaikutukset (kate, hävikki)- positiivinen persoona, jonka hymy näkyy ja tarttuu työkaveriin sekä asiakkaaseen- porukan tsemppaaja, joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Punkalaidun ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Marttila ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Oripää ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Humppila ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Huittinen ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Somero ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Ypäjä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pöytyä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Säkylä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Loimaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Punkalaidun ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Marttila ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oripää ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Humppila ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Huittinen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Somero ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ypäjä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pöytyä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Säkylä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Loimaa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun Osuuskauppa Y-tunnus 0142122-9 Toimiala Itsepalvelutavaratalot (yli 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet Uno Grande, EG-Klubi, Pub Ellie, Runostuoppi, Aninkaisten Kotileipomo ja Oluttupa, Juhana Herttuan Kellari, Ravintola Mandarin, Ravintola Oregon, Easy Dreams, Ravintola Wallis, Ravintola Kirsta, Kalkas Bar, Hotel Socis Turku, Vähäväkiset, Juhana Herttuan Hovipidot, Turun Linnan Hovipidot, Kauppa- ja Vapaa-ajankeskus Harlekiini, Turun Quick, Grand Hotel Hamburger Börs, Hamburger Hof, Cafe Francaise, Brasserie Valtin, Hotel City Börs, Big Life, Cafe Gallia, Keskiaikaiset Rahvaanpidot, Juhana Herttuan Kellarinpidot, Rahvaanpidot, Juhana Herttuan Pidot, Ravintola Samppalinna, Ravintola Teini, Börs Catering, Public House Erik, Rico Deli, Ravintola & Cafe Burgerpizz, Ravintola Diner, Shamrock Cafe, Cafe Restaurant Omena, à la börs, Bremer Bar.Kitchen, TOK-yhtymä, Oscar's Turku, Oscar's bar, Sir Oscar, Oscar's á la Börs, Harry's bar Turku, Räntmestari, Kurssi- ja Lomakeskus, Kiinteistö Future, Kiinteistö Ässä, Kaarinan Auranlaakso, Loimaan Kauppakeskus, Loimaan Aleksi, Loimaan Automobiili, Taco Bar, Mylly Raisio, Red Hot Chilis, restaurant, Turku, Restaurant F.Benelli's, Restaurant Frank Benelli's, Restaurant House of Dance

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiön vuoropäällikkö Loimaan ravintolamaailmaan, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Osuuskauppa. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus