Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme vahvistusta teknisen tuen tiimiin
 
Massey Ferguson huoltoneuvojaksi
 
 
Tehtäväsi on huolehtia kentällä toimivan huoltohenkilöstön teknisestä tuesta ja koulutuksesta koskien MF-tuoteperhettä. Tehtävässä toiminen edellyttää hyvää teknistä osaamista ja kokemusta työkonetekniikasta. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin- ja ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Kokemus kouluttamisesta ja maataloustraktoreista katsotaan eduksi. Tehtävässä toimiminen edellyttää valmiutta matkustaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Toimit oma-aloitteisesti ja tavoitehakuisesti osana motivoitunutta MF-tiimiä.
Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn alan huipputuotteiden parissa, modernin työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipaikkana on Turku.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV ke 26.10. mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.

Turun Konekeskus Oy on traktoreiden ja työkoneiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut perheyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maataloudessa ja kiinteistönhoidossa käytettävät koneet, työkalut, varaosat, pienkoneet ja uusiutuvan energian laitteet. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli yli 27 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yhteensä 50 henkilöä. Lisätietoja www.turunkonekeskus.fi

Työnantaja: Turun Konekeskus Oy Sijainti: Ruopankatu 8, 20360, Turku, Suomi Hakemukset: jani.jokipii@turunkonekeskus.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ruopankatu 8, 20360, Turku, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Turun Konekeskus Oy Y-tunnus 1487966-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Massey Ferguson huoltoneuvoja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Konekeskus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Ruopankatu 8, 20360, Turku, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa