Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vahvistusta teknisen tuen tiimiin Massey Ferguson huoltoneuvojaksi Tehtäväsi on huolehtia kentällä toimivan huoltohenkilöstön teknisestä tuesta ja koulutuksesta koskien MF-tuoteperhettä. Tehtävässä toiminen edellyttää hyvää teknistä osaamista ja kokemusta työkonetekniikasta. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin- ja ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Kokemus kouluttamisesta ja maataloustraktoreista katsotaan eduksi. Tehtävässä toimiminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku asiakasneuvonta Turku kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun Konekeskus Oy Y-tunnus 1487966-9 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Turun Konepaikka, Agriturku, Koneturku, Konefarmi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Massey Ferguson huoltoneuvoja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Konekeskus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus