Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Turun hyvinvointitoimialan terveyspalveluihin kuuluvan sairaalan ylilääkäri vastaa tulosyksikköjohtajana ja terveyspalveluiden johtoryhmän jäsenenä sairaalan toiminnasta ja taloudesta.

Sairaalan kolmessa osastoryhmässä (akuutti, kuntouttava ja palliatiivinen) on yhteensä yli 400 sairaansijaa. Sairaalassa on lisäksi sisätautipoliklinikka, kotisairaala, geriatrinen poliklinikka sekä tähystys- ja lääkehuollon yksiköt. Sairaala toimii koulutussairaalana, jossa geriatrian erikoistumiskoulutuksesta vastaa sivuvirkainen geriatrian professori. Sairaalan tutkimustoiminta on vireää ja yhteistyö Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kanssa tiivistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla lääketieteen erikoisalalla sekä hyvä kokemus johtamistehtävissä.

Toivomme näkemystä ja kokemusta geriatrisesti painottuneen kuntouttavan sairaalatoiminnan tuloksellisesta kehittämisestä.

Arvostamme lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, innovatiivisuutta ja aktiivisuutta.

Web-osoite: http://www.turku.fi Työnantaja: Turun kaupunki. Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Katariina Korkeila p. 02 266 2954 Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Turun kaupunki Y-tunnus 0204819-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa