Duunitori suosittelee
Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Technical Support

BMW Group

Sweden

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme omassa kodissa työskentelevää perhepäivähoitajaa Varissuo-Lauste alueelle. Kodin olosuhteiden tulee olla soveltuvat perhepäivähoitajan tehtävien hoitamiseen. Hoitajan hoitoryhmässä voi olla enintään 4 alle kouluikäistä lasta. Työtehtäviin kuuluu lasten hoitoon ja huolenpitoon sekä varhaiskasvatukseen liittyvät työtehtävät. Perhepäivähoitaja toimii yhteistyössä alueen muiden perhepäivähoitajien kanssa. Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annettu laki (272/05) 7 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Turku lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun kaupunki Y-tunnus 0204819-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhepäivähoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20460 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus