Duunitori suosittelee
PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kemian tuntiopettaja 940039 Luostarivuoren koulussa 1.8.2017 lukien. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää kykyä ja halua luoda uuden opetussuunnitelman edellyttämiä oppimiskokonaisuuksia (esim. kemian, kotitalouden ja liikunnan alueelta), sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Lisäksi odotetaan halua ja kykyä kehittää demonstraatiotuntien toimintatapoja. Eduksi katsotaan kokemus englanninkielisestä opetuksesta ja luokanohjaajan tehtävistä. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Turku opettajat, lehtorit, professorit Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun kaupunki Y-tunnus 0204819-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kemian tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20700 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa