Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Hyvinvointitoimialan turva-, sähkö- ja telejärjestelmien asiantuntija- sekä esimiestehtävät. Tehtävään kuuluu myös toimiminen Hyvinvointitoimialan taloteknisenä asiantuntijana uudisrakennus, peruskorjaus ja kunnossapitotöiden projekteissa.

Tehtävä jatkuu mahdollisesti eläköitymisen jälkeen, jos organisaation toiminnallinen tarve jatkuu.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tai teknikon tutkinto ja riittävä kokemus virkaan kuuluvissa tehtävissä sekä riittävä kokemus esimiestehtävissä.

Lisäksi edellytetään sähköpätevyys 3-todistusta, joka oikeuttaa toimimaan sähkötöiden johtajan tehtävissä enintään 1 kV vaihtojännitteiseen ja 1,5 kV tasajännitteiseen verkkoon liitettäväksi tarkoitettujen sähkölaitteiden ja niihin verrattavien sähkölaitteistojen korjaustöissä.

Eduksi luetaan sähkötekniikan koulutus ja työkokemus sähkö-, tele- ja turvajärjestelmien asennus- ja huoltotoiminasta sekä lisäksi hyvät perustiedot talotekniikkajärjestelmistä ja rakennustekniikasta. Kokemus julkisesta rakentamisesta, sairaaloista, terveyskeskuksista ja hoitolaitoksista lasketaan lisäksi eduksi

Web-osoite: http://www.turku.fi Työnantaja: Turun kaupunki. Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.1.2017. Sijaisuus päättyy 31.12.2018 Yhteystiedot: Kari Saarinen p. 050 558 9338 kari.a.saarinen@turku.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU25-10-30-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Turun kaupunki Y-tunnus 0204819-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa