Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvinvointitoimialan turva-, sähkö- ja telejärjestelmien asiantuntija- sekä esimiestehtävät. Tehtävään kuuluu myös toimiminen Hyvinvointitoimialan taloteknisenä asiantuntijana uudisrakennus, peruskorjaus ja kunnossapitotöiden projekteissa. Tehtävä jatkuu mahdollisesti eläköitymisen jälkeen, jos organisaation toiminnallinen tarve jatkuu. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tai teknikon tutkinto ja riittävä kokemus virkaan kuuluvissa tehtävissä sekä riittävä kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun kaupunki Y-tunnus 0204819-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus