Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoltoteknikon toimi, jossa keskeisiä tehtäväalueita ovat lääkintälaitteiden huolto-, kunnossapito- ja asiantuntijatehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu teknikon tutkinto ja riittävä työkokemus. Tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan sähköalan tai hyvinvointiteknologian koulutus sekä hyvä elektroniikan ja tietotekniikan osaaminen. Työ alkaa 1.1.2017 ja sijaisuus päättyy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun kaupunki Y-tunnus 0204819-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa