Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotannon työnjohtaja Parma Uurainen

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoltoteknikon toimi, jossa keskeisiä tehtäväalueita ovat lääkintälaitteiden huolto-, kunnossapito- ja asiantuntijatehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu teknikon tutkinto ja riittävä työkokemus. Tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan sähköalan tai hyvinvointiteknologian koulutus sekä hyvä elektroniikan ja tietotekniikan osaaminen. Työ alkaa 1.1.2017 ja sijaisuus päättyy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun kaupunki Y-tunnus 0204819-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus