Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Erikoisammattimiehen toimi, jossa keskeisin tehtäväalue on sairaalasänkyjen huolto- ja korjaustehtävät sekä apuvälineiden ja lääkintälaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikoulutus ja kolmen vuoden käytännön kokemus ammattialallaan tai vähintään kuuden vuoden kokemus ammattialallaan. Eduksi luetaan sähkötekniikan koulutus tai muu soveltuva ammattilinen koulutus. Työkokemuksena eduksi luetaan aiempi kokemus sähkötekniikan ja/tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun kaupunki Y-tunnus 0204819-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoisammattimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus