Duunitori suosittelee
Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähköasentajaa erikoisammattimiehen toimeen, jossa keskeisiä tehtäväalueita ovat sähkö- ja telejärjestelmien huolto- ja ylläpitotehtävät sekä lääkintälaitteiden huolto- ja ylläpitopitotehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikoulutus ja vähintään neljän vuoden käytännön kokemus ammattialallaan tai vähintään kuuden vuoden kokemus ammattialallaan. Lisäksi edellytetään vankkaa kokemusta sähkö-, tele- ja turvajärjestelmien asennus- ja huoltotoiminnasta. Eduksi luetaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun kaupunki Y-tunnus 0204819-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoisammattimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Turun kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus