Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä koostuu kymmenestä seurakunnasta ja yhtymän yksiköistä. Seurakuntayhtymään kuuluu 147.000 jäsentä ja työntekijöitä on n. 450. Kiinteistötoimistossa on haettavana Suntion virka (Henrikinkirkko) Tehtävän kuvaus: Suntio toimii pääasiallisesti Henrikinkirkon suntiona. Työskentely seurakuntayhtymän muissa kiinteistöissä on myös mahdollista. Tehtävä sisältää siivoustyötä sekä kirkollisten tilaisuuksien järjestämiseen liittyviä suntion ja vahtimestarin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu kuin hengellinen kirkon alan työ Turku muu kuin hengellinen kirkon alan työ Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0204809-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suntio, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus