Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Seurakuntayhtymässä on eläkkeelle siirtymisen vuoksi avoinna KIELENKÄÄNTÄJÄN VIRKA Tehtävään kuuluu kielenkääntötehtävien lisäksi olennaisena osana toimiminen tuomiorovastin sihteerinä ja se sijoittuu seurakuntayhtymän hallintovirastoon. Työhön kuuluvat kielenkääntötehtävät liittyvät erilaisten virallisten pöytäkirjojen yms. asiakirjojen kääntämiseen, mutta myös erilaisten toimintaan liittyvien markkinointi- ja tukimateriaalien kääntämiseen sekä työyhteisön tukemiseen kielenkääntöasioissa. Seurakuntayhtymällä on laaja verkostoyhteistyö sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Turku tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0204809-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kielenkääntäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus