Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Seurakuntayhtymässä on eläkkeelle siirtymisen vuoksi avoinna

KIELENKÄÄNTÄJÄN VIRKA

Tehtävään kuuluu kielenkääntötehtävien lisäksi olennaisena osana toimiminen tuomiorovastin sihteerinä ja se sijoittuu seurakuntayhtymän hallintovirastoon.

Työhön kuuluvat kielenkääntötehtävät liittyvät erilaisten virallisten pöytäkirjojen yms. asiakirjojen kääntämiseen, mutta myös erilaisten toimintaan liittyvien markkinointi- ja tukimateriaalien kääntämiseen sekä työyhteisön tukemiseen kielenkääntöasioissa. Seurakuntayhtymällä on laaja verkostoyhteistyö sekä kotimaisten, että ulkomaisten yhteistyötahojen kanssa. Seurakuntayhtymä on kaksikielinen ja sen vuoksi sisäistä viestintää hoidetaan molemmilla kotimaisilla kielillä. Tämän lisäksi tarve englanninkieliseen, mutta myös muilla yleisimmillä kielillä tapahtuvaan viestintään lisääntyy.

Kielenkääntäjän viran kelpoisuusehtona on riittävä koulutus ja käytännön kokemus kielenkääntötehtävissä ruotsista suomeksi ja suomesta ruotsiksi. Arvostamme virkaan valittavalta kelpoisuusehdoissa mainitun käytännön kielitaidon lisäksi muiden kielten osaamista, joka mahdollistaa käännöstoiminnan ja kieliasiantuntijana toimimisen kotimaisten kielten lisäksi.
Käytännössä parhaat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa kielenkääntäjän tutkinto tai muu vastaava kielitaito.

Virkaan kuuluvien toimistosihteeritehtävien osalta arvostamme käytännön kokemusta sihteerityöstä, yleisimpien toimisto-ohjelmien riittävää hallintaa sekä kykyä olla mukana eri yhteistyötahojen kanssa tehtävissä hankkeissa. Työhön kuuluu olennaisena osana osallistuminen erilaisten juhla- ja muiden tapahtumien järjestelyihin, sekä verkostoyhteistyö koti- ja ulkomaisten yhteistyötahojen kanssa.

Viran palkkaus määräytyy Kirkon virkaehtosopimuksen mukaisesti ja on sijoitettu vaativuusryhmään 502. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä seurakuntayhtymän työterveyslääkärin antama todistus terveydentilastaan. Virka otetaan vastaan 1.2.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.turunseurakunnat.fi Työnantaja: Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä Sijainti: PL 922, 20101 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.02.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Hannu Kallio, joka on varannut erityisesti seuraavat ajat: maanantai 24.10 klo 9.30 -10.30 ja keskiviikko 26.10. klo 10.00-11.00 Hakemukset: Virkaa haetaan sähköisesti (https://rekry.evl.fi/oikotie/#/login) 11.11.2016 mennessä. Tämän ensisijaisen hakutavan sijasta hakemukset voi toimittaa kirjallisesti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirjaamoon (ma-pe klo 8.00-15.45). Hakemuksen tulee olla perillä 11.11.2016 klo 15.45 mennessä osoitteessa Eerikinkatu 3, 20100 Turku. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 15:45 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PL 922, 20101 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0204809-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kielenkääntäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa PL 922, 20101 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa