Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taksinkuljettajan arkipäivätyö invataksilla tai esteetömällä autolla Liedossa, auto vain kelakyytivälityksessä. Taksinkuljettajan arkipäivätyö, auto datavälityksessä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Turku henkilötieliikenteen kuljetus Turku kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun Invataksit Oy Y-tunnus 0878262-5 Toimiala Taksiliikenne Rinnakkaistoiminimet Hifitaxi, Turun Inva- ja Tilataxikeskus, Turun Tilataxikeskus, Kimppataxit Taxiline Turku, Turun Invataxikeskus, Turun Tilausajokeskus, Turun Bussikeskus, Liedon Invataksit, Raision Invataksit, Taxiline Turku, Turun palveluauto ja -taksi, Turun uusi taksikeskus, Kaarinan Invataksit, Raision taksi-, tilataksi- ja invataksikeskus, taksikaraoke turku, Taksi 0200 44 444, Taksilinja 0200 44 444, Invataxi Pargas - Invataksi Parainen, BonusTaksi, Taksin tilauskeskus Turku, Hullut Tunnit, Taksin Happy Hour, Taksin kelakyydit Turku, Kelakyytikeskus Turku

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Invataksit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa