Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun Hippos ry järjestää 27 totoravit ja noin 15 harjoitusravit vuodessa. Nykyisen kilpailusihteerin muutettua toiselle paikkakunnalle etsimme kokopäivätoimista. MYYNTIHENKISTÄ KILPAILUSIHTEERIÄ toimipaikkanaan Metsämäen ravirata. Toimenkuvaan kuuluvat kilpailusihteerin tehtävät , radan tapahtumien myynti ja markkinointi sekä muut toimistotyöt. EDELLYTÄMME: -ravikilpailutoiminnan tuntemusta -terävää myyntihenkistä otetta ravien ja muiden tapahtumien sekä tilojen markkinointiin. -monipuolisia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun Hippos ry Y-tunnus 0282524-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kilpailusihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Hippos ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus