Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun Hippos ry järjestää 27 totoravit ja noin 15 harjoitusravit vuodessa. Nykyisen kilpailusihteerin muutettua toiselle paikkakunnalle etsimme kokopäivätoimista. MYYNTIHENKISTÄ KILPAILUSIHTEERIÄ toimipaikkanaan Metsämäen ravirata. Toimenkuvaan kuuluvat kilpailusihteerin tehtävät , radan tapahtumien myynti ja markkinointi sekä muut toimistotyöt. EDELLYTÄMME: -ravikilpailutoiminnan tuntemusta -terävää myyntihenkistä otetta ravien ja muiden tapahtumien sekä tilojen markkinointiin. -monipuolisia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turun Hippos ry Y-tunnus 0282524-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kilpailusihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Hippos ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa