Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Turotim Oy on vuonna 1995 perustettu telemarkkinointiyritys. Tuotteemme ovat kaikille tuttuja helpoti myytäviä sekä markkinat ovat suuret.
Teemme paljon yhteistyötä suurten lehtitalojen kanssa ja meiltä saat hyvät etuudet.

Etsimme nyt HELSINGIN toimistoon uusia kokoaikaisia myyjiä aamuvuoroon ma-pe 09.00-16.00. Meille ei ole tärkeää se mistä tulet tai mitä olet, vaan halu oppia uutta, oikea motivaatio ja asenne ratkaisee. Meiltä saat koulutuksen josta on hyötyä tulevaisuudessa ja esimiehillämme on monen vuoden vankka kokemus tuloksellisesta myyntityöstä. Koulutksen jälkeen pidämme huolta työntekijöistämme, etkä pääse jäämään yksin. Järjestämmme erillaisia kilpailuita mm. matkoja ja lahjapalkintoja. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään ja että töissä voi myös olla kivaa.

Tarjoamme kokopäiväsen paikan takuupalkalla ja provisiolla sekä lehtietuuden. Laadukkaan koulutuksen sekä jatkuvan tuen työssäsi. Työntekijämme käyttävät työssään tietokonetta, ja itse työskentely tapahtuu sähköisiä soittojärjestelmiä käyttämällä, mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Näin työ on mukavampaa, nopeempaa sekä palkitsevampaa!

Jos vielä epäilet jotain käy kurkkaamassa meidän blogia, facebook sivuja sekä nettisivuja ja sen jälkeen viimeistään varmistut, että meille kannattaa laittaa hakemusta!

Blogi: https://turotim.blogspot.fi
Facebook sivut: https://fi-fi.facebook.com/turotim/
Nettisivut: http://www.turotim.fi/etusivu/

Hakemukset voit lähettää alla olevaan osoitteeseen. Käsittelemme kaikki hakemukset ja olemme jokaiseen henkilöön erikseen yhteydessä:

Turotim Oy
Krista Hirvikoski
0445450686
helsinki@turotim.fi

Web-osoite: http://www.turotim.fi Työnantaja: Turotim Oy Sijainti: Hämeentie 10 a 3, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 21.10.2016 Yhteystiedot: Hirvikoski Krista, myyntipäällikkö 0445450686, helsinki@turotim.fi Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeentie 10 a 3, 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Turotim Oy Y-tunnus 1029721-5 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet LV Lomavisa, Ruusunlehti, Lazy Lopers, Radical Riders, Turoteam

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

702 000 € -20 %

Liiketoiminnan tulos

25 000 € 92 %

Liikevoitto-%

4 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas- ja myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Turotim Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Hämeentie 10 a 3, 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa