Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme luotettavia kaupunkilehtien ja mainostenjakajia eri puolille Turkua, Paraista ja Raisiota Työ sopii hyvin myös lisäansioita haluaville kuntoilijoille, eläkeläisille ja opiskelijoille. Jakopäivät ovat keskiviikko ja lauantai. Jaettavat tuotteet toimitamme jakajan kotiosoitteeseen, jossa jakaja lajittelee ne ennen jakelua. Sinulla voi olla auto, mopo tai polkupyörä käytössäsi, mutta myös kävellen voi jakaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Turku jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Turku-Palvelu Oy Y-tunnus 0141762-5 Toimiala Suora- ja ulkomainonta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainostenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Turku-Palvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus