Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Rakennustieto Oy on Rakennustietosäätiö RTS:n omistama, rakennusalan johtava tietotalo. Tuotamme ja myymme tietopalveluja rakennussuunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpidon tarpeisiin. Tunnettuja tietopalveluitamme ovat RT-, LVI-, Ratu-, KH- ja Infra-kortistot, näihin kiinteästi liittyvät RYL:it (rakentamisen yleiset laatuvaatimukset) sekä kirjat ja lehdet ammattilaisille. Rakennustiedon liikevaihto on noin 9 M€ ja meillä työskentelee noin 60 henkilöä. Lisätietoja: www.rakennustieto.fi

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, talonrakennusurakointi

Tehtävässä toimit talonrakennusurakointia palvelevan tietopalvelumme tuotepäällikkönä. Vastuullasi on alalla tunnetun ja laajasti käytössä olevan Ratu-kortiston sisällön kehittäminen ja ylläpitäminen yhteistyössä Talonrakennusteollisuus ry:n ja Mittaviiva Oy:n kanssa. Vastaat myös Työturvallisuus-osiosta ja osallistut RT-kustannuslaskennan työkalun kehittämiseen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kiinnostusta kehittää tietopalveluitamme asiakkaiden tarpeisiin. Tavoitteena on tietosisältö, joka on aidosti hyödyksi työmaan arjessa. Tietomallinnukseen liittyvä kokemus on tehtävässä eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus ja työkokemus talonrakennustuotannosta ja tunnet sen prosessit. Eduksi katsotaan myös ymmärrys rakennushankkeen kustannusten muodostumisesta. Olet idearikas ja kykenet viemään yhteistyökumppaneiden kanssa määriteltyjä toimenpiteitä tuloksellisesti maaliin sovituissa aikatauluissa. Verkostoidut luontevasti ja kehität kumppanuuksia pitkällä aikajänteellä. Sinulla on vahvat projektijohto- ja organisointitaidot ja käytät tehokkaasti MS-Office työkaluja. Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän rakennusalan johtavassa tietotalossa. Näköalapaikalla sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä rakennusalan digitaalisen kehittymisen kärjessä.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.talente.fi viimeistään 13.11.2016.
Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Raija Lahtinen (2.11.2016 klo 9.00 - 11.00), 040 764 4685. Rekrytoinnista antavat tietoa myös Talenten seniorikonsultit Tuija Kinnunen, 040 673 5262, tuija.kinnunen@talente.fi ja Hilkka Hirvasniemi, 050 323 5193, hilkka.hirvasniemi@talente.fi.

Ratu-kortisto sisältää uudis- ja korjausrakentamisen menetelmä- ja menekkitietoa, työturvallisuuden säädöksiä ja ohjeita sekä laadunvarmistuksen työvälineitä. Sisältöä ohjaa periaate: tuottavasti, turvallisesti, laatua, aikataulussa.

Työnantaja: Rakennustieto Oy Sijainti: Malminkatu 16 a, Helsinki, Suomi Hakemukset: http://www.talente.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Malminkatu 16 a, Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Rakennustieto oy Y-tunnus 0113188-9 Toimiala Kirjojen kustantaminen Rinnakkaistoiminimet The Building Centre, Rakennuskirjakauppa, Rakennuskirja, Centralen för byggkostnadsinformation, Painoasia, Building Costs Information Centre, Rakennuskeskus, Byggbokhandel, The Building Book Shop, Rakennusalan Kustannustietokeskus, Byggcentrum, Rakennusvideo, Byggbok, The Building Book, Rakentajain Kustannus, Rakennustaito, Rakennusuutiset, Oman Kodin Rakentaja, Bauzentrum, Stroitelnij Tsentr, Rakennustieto Ratio, Lappeenrannan tietokirjakauppa, Helsingin tietokirjakauppa, RT-tietokirjakauppa, RT-akatemia

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 185 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 128 %

Henkilöstö

61 0

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennustieto Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Malminkatu 16 a, Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa