Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennustieto Oy on Rakennustietosäätiö RTS:n omistama, rakennusalan johtava tietotalo. Tuotamme ja myymme tietopalveluja rakennussuunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpidon tarpeisiin. Tunnettuja tietopalveluitamme ovat RT-, LVI-, Ratu-, KH- ja Infra-kortistot, näihin kiinteästi liittyvät RYL:it (rakentamisen yleiset laatuvaatimukset) sekä kirjat ja lehdet ammattilaisille. Rakennustiedon liikevaihto on noin 9 M€ ja meillä työskentelee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki markkinointi Sipoo markkinointi Vantaa markkinointi Espoo päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo markkinointi päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rakennustieto oy Y-tunnus 0113188-9 Toimiala Kirjojen kustantaminen Rinnakkaistoiminimet The Building Centre, Rakennuskirjakauppa, Rakennuskirja, Centralen för byggkostnadsinformation, Painoasia, Building Costs Information Centre, Rakennuskeskus, Byggbokhandel, The Building Book Shop, Rakennusalan Kustannustietokeskus, Byggcentrum, Rakennusvideo, Byggbok, The Building Book, Rakentajain Kustannus, Rakennustaito, Rakennusuutiset, Oman Kodin Rakentaja, Bauzentrum, Stroitelnij Tsentr, Rakennustieto Ratio, Lappeenrannan tietokirjakauppa, Helsingin tietokirjakauppa, RT-tietokirjakauppa, RT-akatemia

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennustieto Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus