Duunitori suosittelee
Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennustieto Oy on Rakennustietosäätiö RTS:n omistama, rakennusalan johtava tietotalo. Tuotamme ja myymme tietopalveluja rakennussuunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpidon tarpeisiin. Tunnettuja tietopalveluitamme ovat RT-, LVI-, Ratu-, KH- ja Infra-kortistot, näihin kiinteästi liittyvät RYL:it (rakentamisen yleiset laatuvaatimukset) sekä kirjat ja lehdet ammattilaisille. Rakennustiedon liikevaihto on noin 9 M€ ja meillä työskentelee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki markkinointi Sipoo markkinointi Vantaa markkinointi Espoo markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rakennustieto oy Y-tunnus 0113188-9 Toimiala Kirjojen kustantaminen Rinnakkaistoiminimet The Building Centre, Rakennuskirjakauppa, Rakennuskirja, Centralen för byggkostnadsinformation, Painoasia, Building Costs Information Centre, Rakennuskeskus, Byggbokhandel, The Building Book Shop, Rakennusalan Kustannustietokeskus, Byggcentrum, Rakennusvideo, Byggbok, The Building Book, Rakentajain Kustannus, Rakennustaito, Rakennusuutiset, Oman Kodin Rakentaja, Bauzentrum, Stroitelnij Tsentr, Rakennustieto Ratio, Lappeenrannan tietokirjakauppa, Helsingin tietokirjakauppa, RT-tietokirjakauppa, RT-akatemia

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennustieto Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus