Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Ovako Imatran terstehtaalle TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ tuotekehitykseen Edellytämme tehtäviin soveltuvaa diplomi-insinöörin koulutusta järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä hyviä sosiaalisia taitoja hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme kokemusta tuotekehityksestä ja teknisestä asiakaspalvelusta metallinjalostusteollisuuden tuntemusta kokemusta lean-toiminnasta ja 5S:stä. Lisätietoja antavat teknologiajohtaja Ilkka Lahti p. 020 501 5108 jahenkilöstö- ja viestintäjohtaja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Imatra päällikkötason positiot Imatra markkinointi päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Ovako. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 55100 - Imatra .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus