Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Ovako Imatran terästehtaalle TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ tuotekehitykseen Tehtävä voi olla vakituinen tai määräaikainen Edellytämme -Tehtäviin soveltuvaa diplomi-insinöörin koulutusta. -Järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. -Hyviä sosiaalisia taitoja. -Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme -Kokemusta tuotekehityksestä ja teknisestä asiakaspalvelusta. -Metallinjalostusteollisuuden tuntemusta. -Kokemusta Lean-toiminnasta ja 5S:stä. Lisätietoja antavat teknologiajohtaja Ilkka Lahti p. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Imatra määräaikainen Imatra markkinointi määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ovako Imatra Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus