Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme Jätkäsaareen

Tuotepäällikköä, valaisimet ja sisustus

Oletko kaupan alan osaaja, jonka intohimona ovat valaisimet, lamput sekä kodin sisustamiseen liittyvät tuotealueet? Verkkokauppa.com Oy hakee innostunutta tuotepäällikköä hoitamaan kyseisten tuotealueiden hankintaa ja tuotteistamista. Tehtävääsi sisältyy neuvottelut valmistajien kanssa, markkinoinnin suunnittelua ja tuotealueen strategian täytäntöönpanoa yhdessä ostopäällikön kanssa. Tuotepäällikkö on osa Verkkokauppa.com Oyj:n osto-osastoa.

Sinulla on osaamista ja kokemusta kyseisten tuotealueiden tuloksellisesta kasvattamisesta ja vastaavista tuotepäällikön tehtävistä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja tuloshakuinen. Työskentelet sujuvasti tavarantoimittajien parissa. Sinulla on suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen ja innostavan työtiimin. Palkkaus perustuu kaupan alan taulukkopalkkaan, D +5 %. Yrityksemme tarjoaa lisäksi lukuisia vakioetuja.

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemus, CV ja palkkatoivomus osoitteeseen kaapo.qvick@verkkokauppa.com viimeistään 4.11.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Kaapo Qvick, kaapo.qvick@verkkokauppa.com.

Web-osoite: http://www.verkkokauppa.com Työnantaja: Verkkokauppa.com Oyj Sijainti: Tyynenmerenkatu 11, 00220 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tyynenmerenkatu 11, 00220 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Verkkokauppa.com Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tyynenmerenkatu 11, 00220 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa