Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Jätkäsaareen Tuotepäällikköä, valaisimet ja sisustus Oletko kaupan alan osaaja, jonka intohimona ovat valaisimet, lamput sekä kodin sisustamiseen liittyvät tuotealueet? Verkkokauppa.com Oy hakee innostunutta tuotepäällikköä hoitamaan kyseisten tuotealueiden hankintaa ja tuotteistamista. Tehtävääsi sisältyy neuvottelut valmistajien kanssa, markkinoinnin suunnittelua ja tuotealueen strategian täytäntöönpanoa yhdessä ostopäällikön kanssa. Tuotepäällikkö on osa Verkkokauppa.com Oyj:n ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki päällikkötason positiot Helsinki markkinointi päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Verkkokauppa.com Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00220 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus