Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oppisopimuksella myynnin ammattilaiseksi! Haemme nyt asiakkaallemme Kouvolaan TUOTEMYYJIÄ SONERALLE Tule palvelumyyjäksi Soneran tuotteille Kouvolan keskustaan. Joka päivä on tässä työssä erilainen, siitä pitävät asiakkaidemme monenmoiset tarpeet huolen. Tule joukkoomme löytämään asiakkaillemme parhaat ratkaisut! - Hyvä perehdytys ja jatkuva koulutus - Takuutuntiansio - Provisio - Bonukset - Viihtyisä työympäristö ja mahtava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyntialan tehtävät Kouvola myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotemyyjiä Soneralle, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Dinamet Oy/ Go On Yhtiöt. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus