Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TUOTEKONSULENTTI, ITÄ-UUSIMAA Haemme asiakkaallemme tuotekonsulenttia Itä-Uudenmaan (Porvoo, Loviisa, Kotka) alueelle maistattamaan ja esittelemään asiakkaan päivittäistavaratuotteita. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla noin 5-10 päivänä kuukaudessa, vuorojen pituus noin 6 tuntia per työpäivä. Ajoneuvon käyttömahdollisuus erittäin suotavaa. Palkkaus tuotekonsulentin TES mukaisesti. ODOTAMME HAKIJALTA: - Positiivisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Porvoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Porvoo myyjät ja kassahenkilöt Porvoo myyjät ja kassahenkilöt maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät myyjät ja kassahenkilöt Porvoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotekonsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Smile Retail Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus