Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TUOTEKONSULENTTI, PÄÄKAUPUNKISEUTU Haemme asiakkaallemme tuotekonsulentteja Pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa) alueelle maistattamaan ja esittelemään asiakkaan päivittäistavaratuotteita. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla noin 4-5 päivänä viikossa, vuorojen pituus noin 6 tuntia per työpäivä. Ajoneuvon käyttömahdollisuus suotavaa. Palkkaus tuotekonsulentin TES mukaisesti. ODOTAMME HAKIJALTA: - Positiivisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä oma-aloitteisuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät myyjät ja kassahenkilöt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotekonsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Smile Retail Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa