Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme huipputiimiimme lisää myynnin ammattilaisia Oletko energinen persoona, joka viihtyy esillä ja ihmisten parissa? Sinulla on kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. Olet oma-aloitteinen,vastuuntuntoinen, omaat hyvät kommunikointitaidot ja positiivisen asenteen, sekä hygieniapassin Tarjoamme tuote-esittelytöitä elintarvikkeiden parissa Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä. Hae siis jo tänään! Lisätietoja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Crystal Promotions Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus